Companii IRA auto-dirijate: Opțiuni pentru investiții inteligente

Planificarea financiară pentru viitor este esențială pentru fiecare individ, iar unul dintre cei mai importanți pași în asigurarea stabilității financiare pe termen lung este stabilirea unui cont individual de economii pentru pensie (IRA). Întrucât contribuțiile la un IRA pot fi deductibile fiscal și pot oferi avantaje fiscale pe termen lung, acestea sunt o modalitate populară de a economisi și investi în viitorul nostru financiar.

Dacă doriți să aveți controlul asupra investițiilor din IRA, puteți opta pentru un IRA auto-dirijat. Aceste tipuri de conturi vă oferă posibilitatea de a alege și de a investi într-o gamă mai largă de opțiuni, inclusiv acțiuni, obligațiuni, imobiliare, criptomonede și multe altele. În acest articol, vom explora cele mai bune companii IRA auto-dirijate și opțiunile lor pentru investiții inteligente.

Equity Trust Company:

Equity Trust Company este o companie de încredere, cu o reputație solidă în industria investițiilor auto-dirijate. Această companie oferă o varietate de opțiuni de investiții pentru conturile IRA, inclusiv tranzacționare de acțiuni, ETF-uri, fonduri mutuale, imobiliare și multe altele. Platforma lor ușor de utilizat vă permite să gestionați investițiile din IRA în mod eficient și să aveți acces la unelte de cercetare avansate pentru a lua decizii informate.

Opțiuni de investiții disponibile prin Equity Trust Company:

Acțiuni și obligațiuni tranzacționate la bursă
Fonduri mutuale și ETF-uri
Investiții imobiliare, inclusiv proprietăți de închiriat
Investiții în energie regenerabilă
Aur și alte metale prețioase
Criptomonede

Millennium Trust Company:

Millennium Trust Company este o altă opțiune populară pentru cei care doresc să investească în mod auto-dirijat. Această companie oferă o gamă variată de opțiuni de investiții, inclusiv tranzacționare de acțiuni, obligațiuni, fonduri mutuale, aur, imobiliare și multe altele. De asemenea, oferă servicii de administrare a contului IRA pentru a vă ajuta să vă urmăriți investițiile și să rămâneți pe drumul cel bun în atingerea obiectivelor dvs. financiare.

Opțiuni de investiții disponibile prin Millennium Trust Company:

Acțiuni și obligațiuni tranzacționate la bursă
Fonduri mutuale și ETF-uri
Investiții imobiliare, inclusiv fonduri de investiții imobiliare (REIT)
Investiții în energie regenerabilă
Aur și alte metale prețioase
Investiții în agricultură și resurse naturale

Checkbook IRA:

Checkbook IRA vă oferă un control mai mare asupra investițiilor din contul dvs. IRA auto-dirijat. Prin intermediul unui Checkbook IRA, puteți deschide o societate de persoane cu răspundere limitată (LLC) controlată de contul dvs. IRA. Acest lucru vă permite să luați decizii de investiții rapid, fără a fi nevoie să solicitați aprobare sau să plătiți comisioane suplimentare pentru tranzacții.

Opțiuni de investiții disponibile prin Checkbook IRA:

Investiții imobiliare, inclusiv proprietăți de închiriat
Tranzacționare de acțiuni și obligațiuni
Fonduri mutuale și ETF-uri
Investiții în întreprinderi mici sau start-up-uri
Investiții în metale prețioase și criptomonede
Credite de tip peer-to-peer

Dacă doriți să luați controlul asupra investițiilor din contul dvs. IRA și să explorați o gamă mai largă de opțiuni de investiții, un IRA auto-dirijat ar putea fi soluția potrivită pentru dvs. Fie că alegeți Equity Trust Company, Millennium Trust Company sau optați pentru un Checkbook IRA, asigurați-vă că luați în considerare obiectivele dvs. financiare și riscul asociat cu fiecare investiție. Consultați întotdeauna un consultant financiar sau un expert în investiții înainte de a lua decizii majore legate de economiile dvs. pentru pensie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Proudly powered by WordPress | Theme: Beast Blog by Crimson Themes.